All Things Must Pass-George Harrison (1970), έγινε 54 ετών

Το All Things Must Pass είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Άγγλου ροκ μουσικού Τζορτζ Χάρισον .

Κυκλοφόρησε ως τριπλό άλμπουμ τον Νοέμβριο του 1970, ήταν η πρώτη σόλο δουλειά του Χάρισον μετά τη διάλυση των Beatles τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Περιλαμβάνει τα επιτυχημένα σινγκλ " My Sweet Lord " και " What Is Life " , καθώς και τραγούδια όπως το " Isn't It a Pity " και το ομώνυμο κομμάτι που είχε παραβλεφθεί για να συμπεριληφθεί στις κυκλοφορίες των Beatles .

Το άλμπουμ αντικατοπτρίζει την επιρροή των μουσικών δραστηριοτήτων του Χάρισον με καλλιτέχνες όπως ο Μπομπ Ντύλαν , η Μπάντα , ο Ντέλενι καικαι ο Billy Preston κατά την περίοδο 1968–70, και η ανάπτυξή του ως καλλιτέχνης πέρα ​​από τον υποστηρικτικό του ρόλο στους πρώην συμπαίκτες του συγκροτήματος John Lennon και Paul McCartney . Το All Things Must Pass παρουσίασε τον χαρακτηριστικό ήχο slide κιθάρας του Harrison και τα πνευματικά θέματα που υπάρχουν σε όλη τη μετέπειτα σόλο δουλειά του.

Η αρχική έκδοση βινυλίου αποτελούνταν από δύο LP τραγουδιών και έναν τρίτο δίσκο με άτυπα jams με τίτλο Apple Jam . Αρκετοί σχολιαστές ερμηνεύουν τη φωτογραφία εξωφύλλου του άλμπουμ του Μπάρι Φάινσταϊν , που δείχνει τον Χάρισον να περιβάλλεται από τέσσερις καλικάντζαρους κήπου, ως δήλωση για την ανεξαρτησία του από τους Beatles.

MY SWEET LORD

Video Url

 

WHAT IS LIFE

 

 

 

 

IF NOT FOR YOU

 

 

 

Video Url

 

 

 

https://www.popup.gr/