The Long Run-Eagles (1979)

The Long Run-Eagles (1979)

Αναμενόμενο άλμπουμ μετά την επιτυχία που είχε το Hotel California, αρχικά έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα είχε την ίδια ανταπόκριση, όμως είναι καλός δίσκος και πούλησε μόνο στην Αμερική 7 εκατομμύρια.

Το The Long Run είναι το έκτο στούντιο άλμπουμ του αμερικανικού ροκ γκρουπ The Eagles . Κυκλοφόρησε το 1979, στο Asylum στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό ήταν το πρώτο άλμπουμ των Eagles στο οποίο συμμετείχε ο Timothy B. Schmit , ο οποίος είχε αντικαταστήσει το ιδρυτικό μέλος Randy Meisner , και το τελευταίο πλήρες στούντιο άλμπουμ στο οποίο συμμετείχε ο Don Felder πριν τον τερματισμό του από το συγκρότημα το 2001.

Αυτό ήταν το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος για την Asylum Records . Αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ καθώς οι Eagles διαλύθηκαν το 1980, μέχρι το Long Road Out of Eden του 2007, αφού το συγκρότημα είχε αναμορφωθεί το 1994.

Τρία σινγκλ κυκλοφόρησαν από αυτό το άλμπουμ, " Heartache Tonight ", " The Long Run " και " I Can't Tell You Why ". Το "Heartache Tonight" έφτασε στο Νο. 1 του single chart και κέρδισε ένα βραβείο Grammy . Το άλμπουμ πιστοποιήθηκε 7× Platinum από την RIAA και έχει πουλήσει περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ.

THE LONG RUN

 

 

 

KING OF HOLLYWOOD

 

 

 

HEARTACHE TONIGHT

 

Video Url

 

 

I CAN'T TELL YOU WHY

 

 

 

Video Url

 

https://www.popup.gr/